Abendbrot
Večerný bielkovinový chlieb je chutný chlieb vyvinutý v spolupráci s Dr. Pape, ktorý presne splňuje požiadavky princípu „chudnutia v spánku“ a týmto dopĺňa stravovanie zamerané na stratu hmotnosti. Vďaka premyslenej receptúre sa podarilo dosiahnuť podiel bielkovín až 28%. Je to vyšší podiel bielkovín ako má stejk (21%) a je to 4-5 krát viacej ako má bežný pšeničný alebo ražno-pšeničný chlieb. Zároveň je obsah uhľovodíkov v „bielkovinovom večernom chlebe“ len ca. 8% – čo je 5-6 krát menej ako v bežnom pšeničnom alebo ražno-pšeničnom chlebe. Chlieb presne vyhovuje požiadavkám princípu „chudnutia v spánku“ a je vhodný aj pre väčšinu konceptov „Low Carb – málo uhľovodíkov“.