Abendbrot

Večerný bielkovinový chlieb je chutný chlieb vyvinutý v spolupráci s Dr. Pape, ktorý presne splňuje požiadavky princípu „chudnutia v spánku“ a týmto dopĺňa stravovanie zamerané na stratu hmotnosti. Vďaka premyslenej receptúre sa podarilo dosiahnuť podiel bielkovín až 28%. Je to vyšší podiel bielkovín ako má stejk (21%) a je to 4-5 krát viacej ako má bežný pšeničný alebo ražno-pšeničný chlieb. Zároveň je obsah uhľovodíkov v „bielkovinovom večernom chlebe“ len ca. 8% – čo je 5-6 krát menej ako v bežnom pšeničnom alebo ražno-pšeničnom chlebe. Chlieb presne vyhovuje požiadavkám princípu „chudnutia v spánku“ a je vhodný aj pre väčšinu konceptov „Low Carb – málo uhľovodíkov“.

Zloženie:

pšeničná celozrnná múka 5%,pšeničná bielkovina, sójová bôbová bielkovina,sójový šrot,ľanové,slnečnicové semienka,sójová múka,pšeničné otruby, jablčná vláknina, droždie,sézam,soľ,pražená jačmenná sladová múka, droždie,voda.

Nutričné hodnoty

ENERGIA – 250.6 kcal
BIELKOVINY – 26.4 g
TUKY – 10.5 g
N. M. KYS. – 1.4 g
SACHARIDY – 7.7 g
CUKOR – 0.8 g
SOĽ – 1.1 g

ODPORÚČANIE PRE PLNOHODNOTNÉ STRAVOVANIE BEZ STRACHU

Ráno a na obed lahodné pečivo z Vašej oblúbenej pekárne vo forme chleba alebo pečiva. Na obed je dovolený koláč alebo chutný obložený sendvič. Večer ale treba udržať vylučovanie inulínu pomocou ,,bielkovinového večerného chleba“ a umožniť tým zásobovanie organizmu z tukových buniek a tým zaručiť ich odbúravanie.

Zdroj: forbak.sk

Pridaj komentár