Moravský koláč s makovou náplňou

Zloženie: pšeničná múka 34%, voda, maková náplň 20% (cukor, mak 42%, bobtbavá pšeničná múka, modifikovaný škrob, sušený bielok), cukor, margarín (rastlinné palmové tuky a repkové oleje, maslo, voda, aróma), droždie, pasterizovaná vaječná melanž,  prísada (pšeničný lepok, emulgátor: E372e, enzýmy, kyselina: askorbová, protihrudkujúca látka: E170), soľ
  • Hmotnosť: 70 g
  • Kategória: jemné pečivo z kysnutého cesta
    • ENERGIA 316.8 kcal DP* 16 %
    • Bielkoviny 7.4 g DP* 15 %
    • TUKY 9.4 g DP* 12 %
    • n. m. kys. 2.7 g DP* 14 %
    • Sacharidy 48.2 g DP* 18 %
    • Cukor 18.5 g DP* 37 %
    • soľ 0.6 g DP* 26 %
    *DP: Odporúčaný DENNÝ PRÍJEM na základe 2000 kcal diety.
  • Alergény: lepok, vajcia, mlieko a výrobky z neho